Forró fogyás

forró fogyás

Elég csak ránézned Maria Menounous hibátlan alakjára különös tekintettel a feszes hasizmárahogy belásd: valamit nagyon jól csinál ez a nő.

forró fogyás

Szeretnéd tudni, mi is a titka? Most eláruljuk! Megdöbbentő, de forró fogyás A görög származású, amerikai színésznő mindig kéznél tart egy kis meleg vizet.

forró fogyás

Ugyanakkor méregtelenít, valamint segít a stressz elűzésében is amellett, hogy meggyorsítja a gyomorban az ételek megemésztését. Egyértelmű, hogy a víz elő tudja segíteni a teltségérzet kialakulását minden étkezéskor. Keri Gans.

forró fogyás

Ha pedig attól, hogy felmelegíted egy kicsit a vized, többet fogsz inni belőle, akkor az csak jó választás lehet. Ki szeretnéd próbálni?

forró fogyás

Tekints úgy a meleg vizes üvegedre, mint ami kiváló alapanyagául szolgál egy csésze forró teának, amit ha megiszol, ad egy kis energialöketet és segít pár percre ellazulni. Kortyolgasd el a gőzolgő italod, és meglátod, hogy egy szempillantás alatt elűzi a stresszt — ami különösen jó dolog, mióta tudjuk, hogy a feszültség szoros összefüggésben áll a súlygyarapodással.

Fotó: Profimedia — Red Dot.

forró fogyás

Lásd még