Karcsúsító derék, RunwayShape Derék Karcsúsító Fűző

Power System - Derék karcsúsító öv (lila) PS6031

BSM-688 \

A manapság méltán közkedvelt sport vagy "fűző-diétában" használhatod ezeket derékformálókat. Fémkapcsokkal záródnak, fém merevítéssel formálják már az első felvétel alkalmával vonzó, homokóra alakúra a sok nőnél kényes derék és hasi részt. Támasztó, alakformáló kidolgozása következményeként nőies alakot és szép sziluettet biztosítanak Neked kedvenc ruháid és felsőrészeid alatt is.

HASONLÓ TERMÉKEINK:

Tökéletesen kombinálható a Sissi Crown Push-Up melltartóval! Az mellett, hogy azonnal centiméterekkel csökkenti a problémás területek méreteit, viselés közben folyamatosan égeti a zsírszöveteket a hát, törzs, derék és a has területéről, segíti a fogyást és a testtartást is javítja!

karcsúsító derék

Kialakítása erős, szilárd, ezáltal nagyon hatékonyan formál. Az első napokban napi órát viseld, majd, ahogy megszokod a Trainert, egyre több órát is Magadon tudod tartani. Rendszeres használat esetén már egy-két karcsúsító derék után látható az eredmény. Anyaga: latex, pamut, spandex Tisztítása: Kézzel tisztítsuk és hagyjuk lógva megszáradni.

karcsúsító derék

Vasalást nem igényel. Hasonló termékek.

karcsúsító derék

Lásd még