Karcsúsító hölgy, Divatos női ruházat

karcsúsító hölgy

Tovább Szeretnéd, ha igazán jól néznél ki, zsírégető hőmérséklet jól is éreznéd magad a ruhádban?

Persze, ki nem? Vannak bizonyos divattól független szabályok, amik betartásával mindig előnyös lehet a megjelenésed.

Női ruházat és cipő • bonprix áruház

A monokróm egyszínű öltözködés olyan trükk, amit szinte minden divatszerkesztő, designer és stylist használ a világban. Még Giorgio Armani és Donna Karan is ragaszkodik hozzá, amikor a saját ruhatárukról, megjelenésükről van szó.

karcsúsító hölgy

Vajon miért? Azért, mert mindenki azonnal karcsúbbnak és magasabbnak tűnik az egyszínű ruhákban.

Testalakitó Stúdió kezelés menete

Ráadásul mindig elegáns és végtelenül egyszerű megoldás - nem kell hozzá nagy tudomány. Molett divat - az egyszínű öltözködés A monokróm öltözködés alapjaiban abban merül ki, hogy egyetlen színt viselünk - bármilyen színt - tetőtől talpig bár ezt megvariáljuk mindjárt egy kicsités ez két jó okból működik.

Először is, a szín az első dolog, amit az emberek észrevesznek egy öltözékben. Még akinek fogalma sincs a divatról, és valószínűleg karcsúsító hölgy figyelmet szentel mások öltözködésének, az is megjegyzi a színeket. Másodszor, ha egyszínű ruhákat viselünk, karcsúsító hölgy egy erőteljes, folyamatos függőleges vonalat alkot, ami hosszítja az alakot.

Legyél képben és vedd át a vásárlásra a 1 500 Ft-ot!

Egy szín, különböző anyagok Bár egyetlen színről beszélünk, annyi textúrát adhatunk az öltözékünkhöz, amennyi csak jólesik. Fantasztikusan fel lehet dobni az öltözéket a különböző anyagok izgalmas keverékével - képzelj csak el egy puha hasított bőr zakót kasmír garbópulcsival, gyapjú flanel nadrággal és egy selyemsállal.

Még ha mindegyiknek ugyanaz is a színe, az anyagok különbözősége egy érdekes, gazdag dimenziót kölcsönöz az öltözetnek. A kötött, tweed vagy jacquard anyagok használatával pedig még mintás is lehet a ruhánk, anélkül, hogy egyetlen újabb szín is belekerülne. Ráadásul a különböző anyagokkal hangulatokat is kifejezhetünk, különböző hatásokat válthatunk ki.

Karcsúsító ruhák molett nőknek, A legtöbb karcsúsító szoknya alak

Például a selyemmel drámaibbá teheted a hatást, a csipkével vagy sifonnal kicsit nőiesebbé, míg némi bársonnyal romantikusabbá válik a megjelenésed. Természetesen a szabály "hajlítható", a divatban nincs szűken szabott ösvény. Valószínűleg előfordul időnként, hogy az embernek nincs kedve egyszínűbe öltözni. Még akinek több fekete lapul a ruhásszekrényében, mint egy apácának, annak is kedve támad néha több színt magára rántani.

Egy kis csalás rendben van, amíg nem törjük meg a monokróm varázst.

karcsúsító hölgy

Ha az ember elindul ezen a vonalon, a bókok miatt karcsúsító hölgy függővé válik előbb-utóbb, és saját ízlés szerint dorbézolhat a megadott kereteken belül.

Az egyik ilyen kilengés a színérték szerinti válogatás. Egy szín értéke azt jelenti, mennyire sötét vagy világos az adott szín. Minden szín elhelyezhető érték szerint a fekete és a fehér közötti skálán valahol.

A legkönnyebben a fekete-fehér fotókon figyelhetjük ezt meg: a színérték az egyetlen dolog, ami látható, maga szín nem. Egy közepesen piros és egy közepesen zöld szín például ugyanolyan szürkének látszik a fényképen. A hasonló színek karcsúsítanak Karcsúsító hölgy a halványsárga és a halvány rózsaszín: mindössze a halványszürkét látjuk. Tehát, ha szeretnéd meghatározni egy szín értékét, egyszerűen képzeld el, milyennek látszana egy fekete-fehér képen.

10 karcsúsító tipp moletteknek- a tökéletes megjelenéshez

Elméletileg ha veszed bármelyik színt, és ugyanolyan értékű más színekkel vegyíted, máris egy pipec, divatos kombinációt kapsz. A pasztell sávban például igen finom elegy alakul ki a mályva, a levendula, a szürkészöld és a dinnyesárga alacsony értékű árnyalataiból.

karcsúsító hölgy

Az élénk variációk, mint a piros és a bíbor, élénk kék és smaragd, türkiz és sárga szintén járható, izgalmas összeállítások. Amennyiben viszont eltökélt vagy az optikai csalás ügyében, inkább javasolt a mélyebb színek keverése, mint a tengerészkék szürkészölddel, vagy a borvörös mély arannyal.

karcsúsító hölgy

Ez nagyon hatékony mód a monokróm szabály kitágítására, mivel a színek finom variálása érdekesebbé teszi az összhatást, mégis szinte ugyanúgy "egyben marad" a függőleges vonal, mivel egyik rész sem hívja fel magára különösebben a figyelmet. Molett divat - Keverd okosan a színeket A színkeverés a sötétebb tónusokkal működik jobban, mert azok elnyelik a fényt, és karcsúsító hölgy határvonal nélkül olvadnak egymásba.

Az élénkebb színek keverése viszont annyiban rizikósabb, hogy a figyelem általában oda irányul, ahol a két szín találkozik, így különösen ügyelj arra, hogy ilyenkor milyen szabású ruhát hordasz. Ha a derekad a vékonyabb, ne viselj csípőben végződő alsót, és a felsőd pont a nadrág, szoknya derekáig érjen. Ha viszont a csípődet érdemes hangsúlyoznod, oda kerüljön a két eltérő színű ruhadarab találkozási vonala.

A másik színérték-taktika az, amikor ugyanannak a színnek a különböző értékű árnyalatait vegyítjük.

Newsletter

Például a szürke vagy a barna egymástól nem túl távoli értékei igazi eleganciát kölcsönöznek a viselőjének, de a zöld, vagy akár a vörös is rengeteg árnyalatot nyújt egy izgalmas összeállításhoz. A trükk annyiban rejlik, hogy a színértékek ne álljanak nagyon távol egymástól, illetve általában a világosabb árnyalatot hordjuk felül - ez alól a túlméretezett felsőtesttel és keskeny csípővel megáldott hölgyek természetesen kivételek.

Molettként se viselj túlméretezett ruhadarabokat Az azonos színek finom árnyalatbeli különbségei határozott egységet adnak a megjelenésnek, és hosszítják az alakot. Karcsúsító hölgy a felülvilágos- alul-sötétebb megoldás gyorsan felfelé, karcsúsító hölgy arcodra irányítja a figyelmet, így nem kapnak hangsúlyt a kevésbé látványos elemek.

  1. Az alkohol nem lehet a diéta Karcsúsító kapszula kedves hölgy Ez valóban működik, sok mást kipróbáltam, de ez a módszer hatékony igazán.
  2. Szoptatós hálóing 3 Ft Összeállítások minden alkalomra A hétköznapi teendők forgatagában a megfelelő összeállítás megkomponálását gyakran nem érezzük elég nagy kíhívásnak.
  3. Megmagyarázhatatlan súlycsökkenés tüdőgyulladás után
  4. Ezeket viseld, ha alma alkatod van Molett divat, avagy Hogyan karcsúsíts a ruháiddal?
  5. Karcsúsító színek molett hölgyek számára

A fentiek alkalmazásával sokat lendíthetünk a megjelenésünkön, ha közben nem követjük el a leggyakoribb hibát: a méretválasztást. A nem modell-paraméterekkel megáldott nők a lepel és a fűző hibájába is hajlamosak beleesni.

karcsúsító hölgy

Karcsúsító hölgy valaki túlméretezett ruhákban jár "ápol és eltakar" alapon, valószínűleg sokkal kövérebbnek látszik majd. Ha viszont cipőkanállal préseli magát a naciba-trikóba, amiből valószínűleg kibuggyan itt-ott némi párnácska, ugyancsak felhívja a figyelmet a leadandó kilókra.

Ráadásul nem tudom elképzelni, hogy kényelmes ennyire szűk ruhákban járni A legjobb választás az alakunkat követő fazon, ami mindig hagy egy kis játékteret a test mozgásának. Egy éppen nem feszes nadrág, egy kényelmes, karcsúsított blézer, vagy egy olyan blúz, ami nem vet ráncot vízszintesen, amikor begombolod, számos kilóval láttat majd karcsúbbnak.

Lásd még