Nagyfiú fogyás

42 fogyni - Index - Tech - Kattintással fogyni

Üdvözöllek kedves Látogató! Levente vagyok és egy nagy fiú nagy álmairól szeretnék neked mesélni. Manapság a túlsúlyosság egyike a legsúlyosabb betegségeknek a földön, és a célom az hogy segítsek az embereknek, hogy egy igazi, örömteli életet élhessenek gátlások nélkül.

Teherbe eséshez fogyni?

Magam is túlsúlyos vagyok. Eltudod ezt képzelni?

FOGYÁS - gyors, olcsó és hatékony fogyás

Le tudtam fogyni jó pár kilót, és a tavalyi nyár végére 90 kilogramm voltam. Eléggé hihetetlen, ugye? Igen, de nem lehetetlen.

42 fogyni, Index - Tech - Kattintással fogyni

Ez lenne a fő üzenet, amit meg szeretnék veled osztani. Sokan mondták hogy genetika miatt, erős csontozat miatt nem tudok lefogyni, de elegem lett, hogy egy kövér disznó voltam társadalmi élet nélkül.

Sajnos, azon vettem észre nagyfiú fogyás, hogy internetes játékokkal játszok, ahol a kilogrammok nem számítottak, és ahol az lehettem, ami mindig is akartam.

gyorsan fogyókúra s2f

Napi 20 óra játék mellett, egyre kövérebb lettem, de nem érdekelt. Egy nap észrevettem hogy fájnak hogyan fog.vagyok fogyni ízületeim és nem tudok rendesen járni.

A legjobb 15 fogyókúra tipp Fogyókúra tippek, Fogyókúrás tippek, Fogyókúra fogyni növekedése során a 42 kg Livia története: "Végre egy program, ami működik! Többféle diétát, mozgást ki lehet próbálni.

Én magam akartam irányítani a testem. Képzeld el, hogy egy olyan testben élsz, amit nem te uralsz! Egy nap a szomszédom megkérdezte hogy akarok-e velem menni a helyi edzőterembe vele.

Forrás: az Ultras Diósgyőr hivatalos Facebook-oldala A szervezett szurkolói csoportok gyűjtést szerveznek Burinda Zsombornak, a kazincbarcikai kisfiúnak, hogy segítsék a gyógyulásban.

Miért ne? A kövér srác el kezdett edzeni.

tae bo zsírvesztésért

Először csak viccnek indult, de amikor megláttam a legapróbb változásokat, keményebben edzettem. Tortát ettem edzés előtt, nagyfiú fogyás után, de még így is fogytam egy kicsit.

fogyás zubaida aapa

Pár hónap elteltével felfigyeltem arra, hogy valami nincs rendben; megállt a fogyás. Elkezdtem magazinokat, cikkeket olvasni a fogyásról. Az iskolai év végére kg körül lehettem. Elkezdtem helyesen étkezni és edzeni, így az egész nyaram örömökkel teli diétázásban telt el.

Üdvözöllek a Blogomon!

Egész nyáron ettem, edzettem, aludtam és a következő szeptembert 90kg-mal kezdtem. Az osztálytársaim le voltak nyűgözve és a titkomat kutatták, de eddig nem mondtam el senkinek. Ha te, kedves olvasóm, érdeklődsz a történetem felől, és hogy hol tartok most.

mennyibe kerül a globális fogyás

Csatlakozz a blogom olvasói köréhez és valósítsuk meg közösen álmainkat, hogy teljes életet élhessünk! Viszlát, Levente.

Lásd még