Súlycsökkenési index

Értékelje a szibutraminnal kombinálva alkalmazott orlisztát további súlycsökkenési hatását

Index Tudósok ugyanis megtalálták a természetes módját annak, hogy kiiktassák a veszélyes vágyainkat.

Does Pressure Cooking Preserve Nutrients?

Egereknél és majmoknál már bevált a fibroblaszt növekedési faktor 21 FGF21 nevű hormon megnövelt dózisa, mint édesség iránti sóvárgást csökkentő anyag.

Sőt, egy alkoholista egeret sikerült vele leszoktatni a piáról.

súlycsökkenési index fogyj 20 nap alatt pro

A Cell Metabolism nevű tudományos szaklapban publikált tanulmánysorozat szerint az FGF21 egy kulcsfontosságú metabolizmust szabályozó hormon, és talán hasznos lehet a kövérség és a 2-es típusú diabétesz kezelésében.

Most zajlanak a klinikai vizsgálatok, hogy ezt kiderítsék.

súlycsökkenési index napköszöntés és fogyás

Fotó: Bődey János A kövér egereken, majmokon és embereken elvégzett kísérletekből az derült ki, hogy az FGF21 megnövelt dózisa súlycsökkenést és javuló inzulinérzékenységet eredményez, és ez szükséges az egészséges vércukorszint fenntartásához. Azt is sikerült kimutatni, hogy az emberek eltérő édességvágya súlycsökkenési index hozható a DNS-ben annak a génnek az eltéréseivel, amely az FGFet előállításával vesz részt.

A legújabb kutatásban David Mangelsdorf és  Steven Kliewer a texasi egyetemtől kiderítette, hogy súlycsökkenési index FGF21 manipulálja az édes életekre adott választ az agyban, csökkentve az általuk okozott örömöt.

súlycsökkenési index legjobb makrók a zsírégetéshez

Természetes módon is több FGF21 termelődik szervezetünkben, amikor szénhidrátokat fogyasztunk, valószínűleg a hormon - ha az előállítását semmi sem zavarja meg - egyfajta kapcsolóként működik, hogy megakadályozza a túlfogyasztást. Ennek a mechanizmusát akarják jobban megérteni a kutatók, amellett, hogy már folyamatban vannak a klinikai tesztek, hogy ellenőrizzék a módszer megbízhatóságát.

súlycsökkenési index portál hipertónia fogyás

Lásd még