Sminklemosó zsírégetésre

sminklemosó zsírégetésre

sminklemosó zsírégetésre fogysz-e a szoptatás abbahagyása után?

Így ha nem akarunk rövid úton a saját nagymamánkra hasonlítani akkor semmiképp se blicceljük el esténként ezt a műveletet.

Engem már régóta nem elégítenek ki sminklemosó zsírégetésre sima sminklemosók, ezért pár éve nagyjából átálltam a kétfázisú társaikra. Ezeknek a lényege, hogy 2, egy vizes és egy olajos sminklemosó zsírégetésre állnak, melyeket használat előtt alaposan felrázva kell összekeverni.

sminklemosó zsírégetésre 80 font súlycsökkenés 6 hónap alatt

Előnyük, hogy gyengéden eltávolítják a vízálló sminket is és tökéletesen hidratálják a bőrt. Én szinte az első perctől a Garnier Essentials Sensitive kétfázisú lemosóját használtam, de pár hete úgy gondoltam, hogy megpróbálnék valami hasonló kategóriás, de más márkájú terméket.

sminklemosó zsírégetésre fogyni fiatal élet

Szerencsés véletlen, hogy az Avon Nutra Effects termékcsalád éppen ekkor állt elő pár újdonsággal, amiből az egyik éppen egy ilyen sminklemosó volt. Árban forinttal került többe, mint a Garnier, de gondoltam ennyi még belefér.

sminklemosó zsírégetésre a barnulástól fogyni fog

Ami már az első alkalommal feltűnt az az volt, hogy nagyon kevés elég belőle. A használata nagyon könnyű, erőlködés nélkül pár mozdulattal lehozza még a vízálló sminket is.

sminklemosó zsírégetésre fogyás dr folsom

Lemosás után viszont picit megijedtem, mert elég olajos érzetet hagyott maga után, amit az én bőröm sosem szokott tolerálni, de szinte pillanatok alatt be is szívódott a bőrömbe és elnehezülés helyett teljesen tiszta érzést és puha tapintást eredményezett.

Összességében tehát már az első használat után megszerettem az Avon Nutra Effects kétfázisú sminklemosót, ami ráadásul szappan- parabén- és színezékmentes is, ami nálam szintén nagyon fontos szerepet játszik egy-egy termék kiválasztásában.

sminklemosó zsírégetésre fogyni kap barátnő

Én ből 10 pontot adnék rá!

Lásd még