Testkarcsúsító eszközök

Cryolipolysis test karcsúsító gép Hőgumi lipolízis technológia A termikus sokkú lipolízist termikus kontrasztos lipolízisnek is nevezik, amely két különféle jelenséget Cryolipolysis és Hyperthermia kombinált.

testkarcsúsító eszközök

A célterületet hevítés - hűtés-melegítés hármas termikus sokkkal kezeljük, amelyet meghatározott időtartamra alkalmazunk, az ily módon finomított automatizált szoftver segítségével. Ugyanakkor a Zsculptor biztosítja a gyorsabb kezelési időt 35 perc és jobban kezelt eredményeket érhet el, kb.

testkarcsúsító eszközök

A hűtés kiváló menedzselése lehetővé teszi egy rövidebb munkamenetet, magas beteg-elégedettséggel Előnyei a Zsculptor foknak: 1. Alkalmazható a három az egyben konfiguráció 2.

testkarcsúsító eszközök

Hőgumi lipolízis technológia 4. Négy kriofogantyú működik együtt 5. Mindegyik fogantyúnak három különböző mérete van a kezelési területekhez 6.

testkarcsúsító eszközök

V: A kezelés befejezése után a terület érzékennyé vagy merevnek érezheti magát. Egyes betegek megfigyelhetik a vörösséget a kezelt területen, de ez általában néhány órán belül elhalványul.

testkarcsúsító eszközök

A betegek közvetlenül a kezelés után szabadon részt vehetnek a normál tevékenységekben. V: A betegeknek általában egy kezelés után észrevehető javulást tapasztalnak a kezelt területen.

testkarcsúsító eszközök

Hot Tags: cryolipolysis test karcsúsító gép, Kína, gyártók, testkarcsúsító eszközök, testreszabva.

Lásd még